Pályázati felhívás: Betonozd be magad 2017-ben is!

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az elmúlt két évben beküldött igényes és nívós pályaművek arra ösztönözték a kiírót, hogy tervezőknek és hallgatóknak immár egységes keretben, de külön kategóriákban ismét meghirdessék a „Minden építés alapja” pályázatot.

A beton a víz után a második leggyakrabban használt anyag a Földön, ezért a pályázat céljai között szerepel megismertetni a szakmával és a közvéleménnyel azon köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és kreatív megoldásokat, amelyeknek a tervezése és megvalósítása során az elsősorban alkalmazott anyag a beton.

A Beton.hu felhívására elsősorban olyan építésztervezők, belső építészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. Emellett a hallgatók olyan munkákat mutathatnak be, amelyek a betonhoz és alapanyagaihoz, valamint a technológiához kapcsolódnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Pályázni 4 kategóriában lehet:
– Betonépítészet tervezőknek

– Kreatív, művészeti megoldások építészeknek

– Betonépítés, építészet egyetemi hallgatóknak

– Anyag, technológia egyetemi hallgatóknak

A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.

A „Minden építés alapja 2017” pályázat összdíjazása 1 200 000 Ft. Ismerje meg a tavalyi pályázat nyerteseit ezen a linken:  www.beton.hu/palyazat2016

Beadási határidő: 2017. június 30. 24 óra.

További információ és a pályázatok benyújtása: www.beton.hu/palyazat

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments