Ha rossz helyen áll a kocsid, megbüntetnek

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az utóbbi napokban mintha gyakrabban találkoznának a váciak a közterületfelügyelőkkel, akik mostanában elkezdték büntetni azokat, akik szabálytalanul, vagy rossz helyen parkolnak. Számukra ily módon az ingyenes parkolás nem ingyenes, a büntetés összege legalább 10 ezer forint.

A probléma elsősorban a belvárosra jellemző. A Posta-park körül lévő parkolók már a reggeli órákban megtelnek, leginkább a környéken dolgozók állnak le ott autójukkal. Aki később érkezik, gyakran csak távolabb talál megállóhelyet. Akadnak néhányan, akik a Csányi körút felől a parkosított részre állnak, közülük többen már megtalálták a szélvédőn a büntetésről értesítő cédulát.

Hétfőn a közterületfelügyelők a Zrínyi utcában és a főút mellett is olyan autókat fényképeztek, amelyek parkosított részeken álltak. A szabályok egyértelműen tiltják a parkolást ezeken a helyeken, tehát érdemes odafigyelni, ha nem akarunk feleslegesen pénzt kifizetni egy rossz döntés miatt. (képünk illusztráció)

A polgárőrökkel tanácskozott a rendőrkapitány
Váci anyakönyvi hírek - 2017. február 24.

Hozzászólások

Ha rossz helyen áll a kocsid, megbüntetnek — 3 hozzászólás

  1. Belvárosi lakóként az ablakból van lehetőségem megfigyeli, valóban a rendőrautók sokszor nem büntetnek, ritka alkalmanként igen. Nem tudom, miért ez a rendszertelenség, de nekem is feltűnt. Remélem, a mélygarázs átadásával eltűnik az autók nagy része, mert igen csak csúfítják a belvárost, a közlekedési nehézségekről nem is beszélve.

  2. igen.szabály az szabály.de az akkor mindenkire vonatkozzon engem meg bűntettnek.a mellettem ugyan olyan szabálytalanul parkoló autót meg nem,mert vagy ismerős vagy rokon ez kicsit durva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*