Sinka Miléna: soha nem késő életmódot váltani

VÁCI NAPLÓ/kultúra (Ribáry Zoltán) ♥ Mezítlábas szuperhős kézikönyv – ez a címe a Vácott élő Sinka Miléna közelmúltban megjelent, önéletrajzi alapú tanácsadó kötetének, ami iránt igen sokan érdeklődnek.

Amikor találkozásunkkor rákérdeztem, hogyan határozná meg tevékenységét, foglalkozását, a szerző – aki kétgyerekes édesanya – rábólintott, hogy el tudja fogadni a gasztro blogger titulust is, hiszen rendszeresen ír az interneten újabb és újabb tapasztalatairól, de szavai szerint jobban meghatározza hivatását-küldetését a táplálkozási- és életvezetési tanácsadó meghatározás.

– Persze alaposan fel kellett készülnöm arra, hogy tanácsadásra vállalkozhassak, egyre gyarapodó saját tapasztalataim mellett különböző, főképp online tanfolyamokon is nagyon sok ismeretet szereztem – említette Sinka Miléna.

A kérdésre, hogy kiknek szánja a kézikönyvet, nem emelt ki konkrét célcsoportokat, de mint elmondta, elsősorban 25 és 40 év közötti nők, édesanyák érdeklődnek, ugyanakkor egyre több férfi is igényli az ilyen jellegű tanácsadást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

– A fő üzenet az, hogy bárki bármikor dönthet úgy, hogy a jövőben egészségesebb életmódra vált, ez soha nem késő – hangsúlyozta a szerző.

A teljes cikket a Váci Napló pénteki számában olvashatják. Keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a digitális lapra itt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments