Kézilabda: hideg csarnokban, csúszós pályán döntetlen

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Egy döntetlennel folytatta Liga-kupa szereplését a váci férfi kézlabda csapat: Mezőkövesdi KC – Váci KSE 23-23 (16-9). A két csapat Füzesabonyban találkozott egy, az évszaknak megfelelően hideg teremben, melynek ráadásul a padlója is az átlagosnál jobban csúszott.

A váciak honlapjának tudósítása szerint a „hazaiak” kezdték jobban a találkozót, míg mi álmosan és a körülményekkel foglalkozva kézilabdáztunk. Mindezek ellenére nem játszottunk alárendelt szerepet és ha hétmétereseinket értékesítjük, hátrányban sem lettünk volna.

A huszadik percben azonban elkezdett nőni hátrányunk, melyben a szellős védekezés nagyban közrejátszott, így hátrányunk behozhatatlannak tűnt a félidőre.

Így gondolhatták ezt a kövesdiek is, akik a második játékrészre szinte a cseresorukkal léptek pályára. Az első percek őket igazolták, mert a különbség még tovább is nőtt, de ez végre felpaprikázta játékosainkat és nagyobb elánnal vetettük magunkat a küzdelembe.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Sikeresen szerepeltek a Vác Városi Evezős Club sportolói a regionális evezős duatlon versenyen

Ez annyira jól sikerült, hogy felzárkóztunk, különösen Koller és Chychykalo góljainak, valamint Vitáris védéseinek köszönhetően. A hazaiak próbálták visszahozni kezdőjátékosaikat, de ez szerencsénkre nem volt túl sikeres, így a kiegyenlítés után az utolsó pillanatokban még a győzelemért is támadhattunk, de itt már nem volt szerencsénk, ami egy igazságosnak tűnő döntetlen jelentett. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments