Éjjel az állomáson lenyúlta a táskát a bankkártyával

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat jogtalan megszerzéssel elkövetett közokirattal visszaélés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2016. szeptember 26-án 3 óra 45 és 4 óra közötti időben a váci vasútállomás előtti padról a sértett figyelmetlenségét kihasználva, táskáját eltulajdonította. A személyes okmányain és mobiltelefonján kívül bankkártyáját is elvitte, melyről egy ismeretlen nő több alkalommal megpróbált pénzt felvenni.

Az elkövető személyleírása: kb. 155 cm magas, kb. 45 év körüli, fehér bőrű, normális testalkatú nő. Arca ápolt, vékony keretes szemüveget viselt, haja sötétbarna, vöröses, vállig érő. A bűncselekmény elkövetésekor világos kapucnis felsőt, sötét pólót viselt.

A váci nyomozók kérik, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-27/505-600-as számot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments