Rendszeresen Balaton szeletet lop a deákvári kutya

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ Biztonsági kamera készített felvételt egy tolvajról az egyik deákvári élelmiszerboltban. A felvételeken nemcsak az elkövetőt lehet beazonosítani, hanem a lopás folyamata is jól látszik, ráadásul a gyakorlott mozdulatok azt valószínűsítik, hogy a tettes nem először lop.

Az áruházlánc biztonsági szolgálatának vezetője szerint az illető visszatérő tolvaj, a kamerák felvételein többször is feltűnt már, de tetten érni eddig még nem sikerült. Most rendőri feljelentést fontolgatnak. Csakhogy baj van: az elkövető egy kutya – számol be a különös hírről a városi televízió.

Belép a deákvári üzletbe, átbújik a lezárt pénztár korlátja alatt. Kicsit lassít, hogy ne keltsen feltűnést, majd mint aki csak körülnéz, odasomfordál az édességes pulthoz. Némi figyelemelterelő szimatolás után egy darab Balaton szelettel a szájában sietség nélkül ugyanazon az útvonalon távozik, amelyiken érkezett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

A most érkező vásárló kicsit tanácstalanul szemléli, de mivel rajta kívül senkinek nem szúr szemet a tolvaj, kisvártatva ő is belép az üzletbe. Ez a torkos labrador Kurnász István biztonsági főnök szerint nem először járt az üzletben, és minden esetben egy Balaton szeletet vitt magával.

Az ES tévé szerint a gazdátlan kutya rendszeresen a délelőtti órákban érkezik a Radnóti úti CBA-ba, feltehetőleg a környékbeli kertesházak valamelyikéből szökik ki, látszik rajta, hogy jól ápolt és nyakörv is van rajta.

A biztonsági szolgálat azt kéri a környéken lakóktól, hogy ha felismerik az édesszájú tolvajt, értesítsék a gazdáját, mert ha a bolti lopássorozat folytatódik, kénytelenek lesznek értesíteni a rendőrséget. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments