Pályázatot írtak ki a kirándulóközpont működtetésére

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Az Ipoly Erdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság pályázatot hirdetett a Katalinpusztai Kirándulóközpontjának működtetésére. A váciak által is kedvelt, családok által is gyakran látogatott terület az utóbbi években jelentősen megszépült és átalakult.

A kirándulóközpont alkalmi egyéni és csoportos kirándulókat is fogad, egész napos programokat is tud nyújtani, illetve több napos tartózkodásra és programok nyújtására is be van rendezkedve.

Élménypark – kilátó, kerti vasút, játszóterek -, erdei tanösvények, oktató- és konferenciaterem található a kirándulóközpontban. Több, mint 50 személy befogadására alkalmas – különböző igényeket kielégítő – szálláshellyel, valamint a szálláshelyek igénybevevőit ellátni tudó konyhával és étteremmel is rendelkezik.

Erdei boltjában vásárolhatnak a kirándulók élelmiszereket, a kiránduláshoz, túrázáshoz szükséges dolgokat. A kirándulóközpontba látogatók száma meghaladja az évi 40 ezret – olvasható a felhívásban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Részletes ajánlattételi felhívást az Ipoly Erdő Zrt. központjában lehet kérni a titkarsag@ipolyerdo.hu e-mail címen. Személyes megtekintésre is lesz lehetőség 2017. január 4-én 10 órakor a helyszínen.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. január 16. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments