Az idén még kétszer: gyerekprogramok a könyvtárban

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Minden hónap második szombatján, így december 10-én is családi foglalkozást tartottak a városi könyvtár második emeletén. Az ingyenes programra mindenkit szeretettel vártak a gyermekkönyvtárosok.

Érkeztek is kortól függetlenül az érdeklődők, a gyerkőcöket lelkes szülők, nagyszülők, a könyvtár részéről pedig Hosszú Petra, valamint Koncz Péterné segítették a foglalkozás alatt.

Az adventi időszakban megtartott foglalkozáson természetesen a Karácsonyra való készülődés volt a téma: szalvétatechnika segítségével ezúttal használt CD lemezeket csodaszép karácsonyfadísszé varázsoltak. Az ügyes kezek munkáját dicsérték az elkészült tárgyak, melyeket a készítőik haza is vihettek.

A helyszínen több alkalommal kézműveskedhettek már a gyerekek, könyvből sünit hajtogattak, képet dekupázsoltak, gipszet festettek, és könyvjelzőket készítettek.

A Katona Lajos Városi Könyvtárban december második felében, 22-én és 29-én ugyancsak kiváló programmal várják a gyerekeket: társasjátékokkal, diavetítéssel gazdagíthatják a családok a téli szünet élménylistáját. Feldíszített karácsonyfával és családias hangulattal várják a programokra az érdeklődőket. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments