Legyél a Ben 10-ben magyar szinkronszereplő!

ben-10-film-jelenet-700VÁCI NAPLÓ/nagyvilág ♥ Melyik gyerek ne álmodott volna arról, hogy szerepet kap kedvenc filmjében, sorozatában, netán kedvenc főhősének saját hangját kölcsönözheti egy szinkronszerep erejéig? A Cartoon Network csatorna most induló pályázatával valóra váltja egy tehetséges gyerek vágyát, ugyanis új Ben 10 sorozatának egy epizódszerepéhez a csatorna nézői közt keres szinkronszereplőt.

Jelentkezni csatorna honlapján lehet egy otthoni hang- vagy videófelvétellel december 7-ig. A felvétele alapján legjobbnak ítélt 6-15 év közötti gyereket a csatorna meghívja egy stúdiófelvételre az SDI stúdióba, ahol bepillantást nyerhetnek a szinkronmesterség világába, és egy, 2017 elején adásba kerülő sorozat egyik epizódszereplőjének ő maga kölcsönözheti a hangját – írja az mmonline.hu.

A Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozata, a Ben 10 hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. A vadonatúj Ben 10 sorozatban a kalandvágyó tízéves Ben rábukkan az Omnitrix nevű szuperkarkötőre, amelynek segítségével megmenti a világot. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Idén is elindult egyházmegyénkben a zöldellő kertek program

A Ben 10-et a Cartoon Network Studios készíti, a sorozat kiötlője a Man of Action-csoport (Generátor Rex, Hős6os), a sorozat felügyelő producere pedig John Fang (Mixelek, Generátor Rex). A 2005-ös eredeti széria sikerét jól mutatja az azóta elkészült három további sorozat (Ben 10 és az idegen erők, Ben 10: Ultimate Alien és Ben 10: Omniverzum), két animációs film (Ben 10: Az Omnitrix titka, Ben 10: Le az űrlényekkel!) és két élőszereplős film (Ben 10: Harcban az idővel, Ben 10: Alien Swarm).

Új Ben 10 epizódok csak a Cartoon Network csatornán minden nap 19 órakor láthatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments