BMW égett a kompnál, az emberek érdeklődve figyelték

bmw-robbantas-a-kompnal-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Kémek harcoltak Vácott, a komp lejárójánál. Igaz, a történetből csak egy kis szeletkét láthattak az arra járók a hét végén, mindössze annyit, hogy egy jó kiállású BMW felrobbant és nagy lánggal égett egy darabig.

A tűzoltók adott jelre hamar eloltották a lángokat, senki sem sérült meg és ahogy mondani szokták, az anyagi kár jelentős. Most azonban nem készül majd tűzvizsgálói jelentés.

Egy dél-koreai filmet forgattak városunkban. Ennek egyik jelenete játszódott a révállomásnál.

„Lezárták a Duna-partot, gyalogos és autós forgalom se mehetett keresztül kb. 20 percig, még a futókat, gyalogosokat is visszafordították” – számolt be a történtekről egyik olvasónk, Szilágyi András.

Az autót valami éghető anyaggal locsolták meg belülről és kívülről is és távirányítással gyújtották be. Nem volt sok idejük a felvételre, mert a kompközlekedést nem állították le és mire visszajött a komp a túloldalról, le kellett forgatni a jelenetet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Az égő autót a hivatásos tűzoltók oltották el, teljesen kiégett belülről.

„Megnéztük, motor nem volt benne, de még a lámpákból az égőket is kivették. A robbanás elég nagy erejű volt, még 50 méterről, ahonnan a felvétel készült, lehetett érezni az arcunkon a melegét” – írja András. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments