Kézilabda: győzelmet vártunk, de csak döntetlen lett

vaci-kse-csapatkep2-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A szünetben egy kicsit hitetlenkedve bámultak a váci szurkolók az eredményjelzőre, hiszen az azt mutatta, hogy a jó erős középcsapat hírében álló Váci KSE egy gólos hátrányban van a tök utolsó Mezőkövesddel szemben.

Nagy küzdelem folyt a pályán, hiszen mindkét gárda számára csak a győzelem volt elfogadható.

„A hit visszaszerzése, a játék pontosítása volt a szempont a héten, nagyon sok taktikai dolgot gyakoroltunk, megpróbáljuk az apró hibákat kikényszeríteni a Vácnál, amely fölbolygatta ott is az állóvizet. Ők sem szerepelnek fényesen az utóbbi időben, három vereséget szenvedtek, nekik is létfontosságú lesz a meccs” – mondta a vendégek trénere, Molnár Ferenc még a mérkőzés előtt.

Jellemző a hullámzó teljesítményekre, hogy a 12. percben még négy góllal vezettek a vendégek, a 22-ben viszont már a váciaknak állt a zászló. A második félidőt a Mezőköved indította jobban, de visszavettük a vezetést, ám nyolc perccel a vége előtt megint náluk volt az előny.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Zsiga Gyula, a Váci KSE vezetőedzője így értékelte a pályán történteket:A nagy akarásunk görcsös kapkodást eredményezett. Nem tudom, hogy nyertünk vagy vesztettünk-e egy pontot, de remélem, ez a döntetlen a mélyből való kilábalásunk kezdete volt.”

Azért jegyezzük meg, hogy szép-szép az egy pont, de a szurkolók ezen a meccsen egyértelműen győzelmet vártak. Az lett volna csak igazán a mélypontról való kilábalás kezdete!

November 23-án szerdán 18:30-kor a Vác KSE is megkezdi a Liga Kupa küzdelmeit. Első mérkőzésünkön hazai pályán az Orosháza csapatát fogadjuk. A Liga Kupa dobogós helyezettjei pénzdíjazásban is részesülnek: az első helyezett 10 millió, a döntős 5 millió, míg a két elődöntős 2,5-2,5 millió forintot kap.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments