Tegnaptól lehet regisztrálni az ingyenes Bocelli koncertre

andrea-bocelli-es-a-papa-700VÁCI NAPLÓ/nagyvilág ♥ A váciak kedvelt énekkara, a Vox Humana Andrea Bocellivel lép fel november 5-én szombaton Budapesten a Bazilikában. A zenét az Óbudai Daubia Zenekar szolgáltatja a jeles alkalmon.

Il Grande Mistero címmel fut Andrea Bocelli koncertturnéja a vatikáni Pontificum Consulium pro Familia kezdeményezésével. Érdekesség, hogy a koncert ingyenes, de előzetesen regisztrálni kell az eseményre.

Központi Gyógyszertár Vác

A Vatikánban az elmúlt év májusának közepén sajtótájékoztatón ismertették a koncertkörút részleteit. Akkor jelentették be, hogy A Nagy Titok: A család evangéliuma, az emberiesség iskolája korunkban címmel futó rendezvénysorozat keretében Andrea Bocelli tenorénekes november 5-én koncertet ad a budapesti Szent István Bazilikában.

A tavaly májusi rendkívüli, a barcelonai Sagrada Família Bazilikában tartott első koncert után ebben az évben A Nagy Titok más európai nagyvárosok székesegy­házaiba is megérkezik. Május 27-én a krakkói Szent II. János Pál Központban lépett fel Bocelli, majd november 5-én a budapesti Szent István Bazilikában láthatja, hallhatja őt a közönség.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ünnepi közlekedési rend

A Magyar Kurír azt írja: a jegyek beszerzése előzetes regisztrációhoz kötött, amelyre a www.ilgrandemistero.com honlap jelentkezési felületén van lehetőség október 14-én, pénteken reggel 8 órától. Az ezen idő előtt érkezett jelentkezéseket az olasz szervezők nem tudják elfogadni. Szintén az olasz szervezők kifejezett kérésére a program nem lesz a Szent István téren kivetítve, illetve kihangosítva. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments