Kedden Vácra jön a határvadász toborzó bizottság

hatarvadasz-toborzas-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Teljes lendülettel folyik országszerte a határvadász toborzás. Az érdekes és férfias munkára már eddig is sokan jelentkeztek, bár az alkalmassági teszteken nem mindenki ment át. Ennek a fegyveres szervezetnek a feladata elsősorban az ország határainak védelme, ami most különösen aktuális.

Vácott a jövő héten kedden, október 18-án 9-től 12 óráig a Váci Rendőrkapitányság épületében várják a jelentkezőket egy nyílt nap keretében.

Az illegális migrációs nyomás növekedése miatt a kormány augusztus 10-én döntött arról, hogy háromezer új rendőrrel növelik a határvadász századok létszámát. Ezzel összefüggésben el is indult az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász-toborzó Facebook-oldala.

A rendőrség a 06-80/203-983-as, ingyenesen hívható telefonszámon is tájékoztat a határvadászképzésről.

Mindezeken túl a rendőrség internetes oldalán egy új aloldal is megjelent, ahol az érdeklődők megtalálják a pályázati felhívás teljes anyagát, a jelentkezési lapot, a szükséges dokumentumok listáját, valamint a kizáró okokat is. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments