Egy kis dőzsi lesz Vácon a hétvégén: bor és pálinka

balkan-fanatik-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A kezdet már megvolt, most jön a második: mától, péntektől vasárnap estig a Duna-parton a Zenepavilonnál rendezik meg a Dunakanyar Bor- és Pálinkafesztivált. A szervezők azt mondják, már a délután öt órási megnyitó előtt is lendületbe lehet jönni, hiszen a helyszínen számos termelő kínálja finomabbnál finomabb borait, pálinkáit.

A kóstolgatáshoz ráadásul jó programok is kapcsolódnak. Ma 18 órától az Abracadabra zenekar lép fel, őket követi nyolc órától a New Level Empire, és végül DJM zárja a napot.

A szombat már pörgősebb lesz, délelőtt tíz órától késő estig folyamatosan szól a zene a színpadon. A napindítás a gyermekeké, hiszen a szervezők őket célozták meg programjaikkal. A fénypont a három órakor kezdődő szüreti felvonulás lesz. Este hatkor Bereczki Zoltán koncertje következik, de a szombati csúcs, amelyre várhatóan nagyon sokan mennek el, a Balkan Fanatik fellépése lesz nyolc órakor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Vasárnap, ha kipihentük a szombati fáradalmakat és egy jót ebédeltünk, üljünk ki meghallgatni a Jó ebédhez szól a nóta produkciót, fél háromtól pedig egy igazi bulizenekar, a Pedrofon lép fel.

Minden program ingyenes, s melléjük a jó bort, a kupica pálinkát is jó szívvel adják a szervezők. (képünkön a Balkan Fanatik)

Központi Gyógyszertár Vác

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments