Csak Sláger FM-et hallgatnak már a váci focisták

vaci-focistak-slager-fm-es-dreszben-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM a Merkantil Bank Ligában szereplő Vác Futball Clubbal, melynek részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik az NB II-es klub játékosainak mezén.

Csikesz Erika a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója elmondta: a Vác Futball Club nagy hagyományokkal rendelkezik, 1994-ben az első osztályú bajnokságot is megnyerte, a csapatnak most is nagy céljai vannak – olvasható a klub honlapján megjelent közleményben.

– A nyáron tapasztalt EB-láz után reméljük, a hazai klubfutball is egyre nagyobb érdeklődésre tart majd számot. Budapesten és környékén a 103.9 Sláger FM az egyik legnépszerűbb rádióadó, így a váciak között is nagyon nagy hallgatói táborral rendelkezik, ezért is esett a választásunk a piros-kék klubra, melynek mérkőzéseit rendszeresen az M4 Sport is műsorra tűzi – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Orbán Levente, a Vác FC ügyvezető igazgatója hozzátette: nagy örömmel és tisztelettel tölti el, hogy a 103.9 Sláger FM-et ma már egyre több munkahelyen, háztartásban első számú rádióként hallgatják.

– Boldogok vagyunk azért, hogy a több hónapos egyeztetések révén ma már végre felkerülhet a 103.9 Sláger FM logója a Vác FC mezeire és ezáltal közös munkát kezdhetünk el. Biztosak vagyunk abban, hogy a kölcsönös stratégiai megállapodásunk számos további együttműködési lehetőséget foglal magában a jövőre nézve is. És ha megkérdeznek minket bármikor, hogy mit hallgatunk szívesen? A válaszunk egyértelmű lesz: 103.9 Sláger FM, a legnagyobb slágerek változatosan!

Tavaly október végén írtunk arról, hogy egy tulajdonosi döntéssel az akkor még működő Juventus Rádiót Sláger FM-re keresztelték át.   ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments