Borkvízt hirdet a Curia Borház: figyelj és izlelj

curia-borhaz-udvara-vendegekkel-700Boros vagy? Ezt biztosan nem hagyhatod ki! A Váci Curia Borház 10 éves születésnapja alkalmából 4 részes, BOR-QUIZ című sorozatot indít, ennek első része október 15-én szombaton 19:30-kor kezdődik.

A játék boros kérdésekből és borfelismerésből áll, a négy versenynap összesített eredménye alapján a legtöbb pontot elérő csapat egy évig 30 százalékos kedvezménnyel borozhat náluk. És azt írják felhívásukban, hogy a többiek sem járnak rosszul.

A következő fordulókra október 29-én, november 11-én és 25-én, mindig péntekenként kerül majd sor. Fontos figyelmeztetés, hogy aki benevez, vagy fogadjon sofőrt, vagy az autóját hagyja otthon, mert a versenyen lesz borfelismerés is, azaz különböző borokat kell kóstolgatni.

Egy csapat maximum négy főből állhat a kiírás szerint. A borkóstolás ára 1900 forint személyenként.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Az első csapat egy évig 30 százalék kedvezménnyel iszogathat a Curia Borházban, a második 20, a harmadik pedig 10 százalék engedményt kap a számla végösszegéből.

Jelentkezni és érdeklődni e-mailen is lehet, vagy telefonon a 27/307-238-as és a 30/9310-786-os számon. Néhány edzést lehet tartani a verseny kezdete előtt is, a borügyekben profi Víg Gyula és felesége szívesen segít a felkészülésben. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments