Az egészséges ivóvíz mellett kampányol a DMRV Zrt

dmrv-guinness-rekord-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A csapvíz fogyasztásának népszerűsítése és a tudatos vízfogyasztásra nevelés céljából települ ki a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt október 9-én vasárnap a váci Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnepre.

A rendezvényen való megjelenéssel a DMRV Zrt a víz egészségmegőrzési vetületét kívánja úgy erősíteni, hogy közben a vízfogyasztás fontosságára hívja fel a közönség figyelmét. A Vízbázis elnevezésű kampány célja elsősorban az edukálás, a tájékoztatás és az informálás, valamint a figyelemfelkeltés, mindezt szórakoztató köntösben.

A csapvizet népszerűsítő promóció során a DMRV Zrt olyan interaktív installációval várja az érdeklődőket vasárnap déltől, amelynek segítségével játszva tanulhat minden korosztály. Ezek többek között arra világítanak rá, hogy miként hat az emberi szervezetre a vízhiány, milyen vízszükséglete van a különböző korú és nemű embereknek, továbbá hogy adott szervnek mennyi vízre van szüksége az egészséges működéshez. Mindezt nem száraz leírásokkal, hanem élményt adó eszközökkel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A csapvízzel kapcsolatos érdekes információkat felvonultató slide show-n kívül egy érintőképernyős asztalon követhető végig a víz útja a virtuális emberi szervezetben. Az itt megszerzett tudás adja annak a kvízjátéknak az alapját, amely során értékes ajándékokat nyerhetnek a helyesen válaszolók. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments