A hétvégén öltözzünk melegen és menjünk kirándulni

osz-gyermek-es-anyukaja-700VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Ha néhány szóban akarjuk összegezni az előttünk álló hétvége időjárását, akkor ezt kell írnunk: csapadékmentes, napos, szeles. Az Időkép előrejelzése szerint pénteken kezdetben még északkeleten és a Szombathely-Baja vonal 100-150 km széles sávjában, délután már csak helyenként fordulhat elő kisebb eső, zápor.

Ezzel egyidejűleg észak felől felszakadozik majd a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Gyenge, mérsékelt marad az északi-északkeleti szél. Hajnalban -1, +7, délután 10-15 fok várható. Reggelre pára, köd képződhet. Megszűnik a kettősfronti hatás.

Szombaton a hajnali pára és köd megszűnése után hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, a változó mennyiségű felhőzetből csapadék nem várható. A légmozgás nem lesz jelentős. Reggel több helyen fagyhat, délután 12-15 fokot mérhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Mentés a Remete-barlangnál

Vasárnap is változóan napos-felhős időre van kilátás, kisebb eső, zápor csupán estefelé nyugaton, délnyugaton alakulhat ki. A szél gyenge marad. A hideg reggelt követően délután 13-16 fok várható.

Hétfőn északon lehet kevesebb, délen több felhő, errefelé eső, zápor is kialakulhat.Kedden a jelenlegi számítások szerint keleten, északkeleten fordulhat elő csapadék. Időnként élénk lehet az északias szél. Kissé enyhülnek a reggelek, napközben 10-16 fokra készülhetünk. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments