XXX. Jubileumi Kombucha Nap: váci előadóval

kombucha-napA 2016. október 29-i hosszú hétvége lehetőséget teremt arra, hogy önök tudjanak egy kis időt fordítani az egészséges életvitelükre is. Saját egészségünk fenntartása, életünk meghosszabbítása a saját felelősségünk, s ezeken a napokon különösen érzékenyek vagyunk arra, hogy szeretteinkkel minél hosszabb ideig, jó minőségben, egészségben élvezhessük együtt az életet.

A program óriási lehetőséget biztosít arra, hogy újra találkozhasson az a szellemiség, ami 15 évvel ez előtt indult el a Kombucha napok megrendezésével.Ebből az alkalomból a már tőlünk jól megszokott módon az elmúlt évek legsikeresebb előadóival kedveskedünk – köztük a váci Bell Barbarával is – és természetesen új meglepetésekkel is várjuk önöket. A részletes programról a www.kombuchanap.hu weboldalról tájékozódhatnak.

Központi Gyógyszertár Vác

Egy új látásmódra van szükség, ami nemcsak foltozgatja korábbi cselekedeteinket, gondolatainkat, hanem aminek nyomán képesek vagyunk megteremteni a földi paradicsomot. A civilizált vademberből hogy lesz igazi szívből élő ember? Ez az igazság valódi kérdése. A világban a dolgok nem képesek változni. Ez csak akkor következhet be, ha megváltoztatjuk a látásmódunkat.

Jótetteink kézen járnak gaztetteinkkel. A világban okozott végtelen fájdalom és nyomorúság egyszer megérkezik a küszöbünkre és megkérdezi: – Miért?

Nem lehet már toldozni-foltozni azt az igazságot, amit idáig vonszoltunk magunkkal, amit minden körülmények között meg tudtunk magyarázni, cselekedeteink mindig egy igazság nevében történtek. Ebből elég volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Egyetlen egy valódi igazság kell. Egy dolog, amit meg kell tennünk, hogy a szeretetlen világot cseréljük le egy élhető, szerethető világra.

Mi kell ahhoz, hogy megéljük a minden pillanatok valódi igazságát? A vágy, hogy változzon a világ. A felismerés, hogy minden civilizáció elbukásához az vezetett, hogy nem tudtuk meghaladni a kényelmünket, gondolatainkat, az anyagba vetett hitünket. A vágy a tisztánlátásra, és arra a másfajta megoldásra, ami irányítja és szabályozza a természetet is.

kombucha-nap_2Kapcsold le a villanyt, és meglátod egy napon, egy hónapon belül, hogy micsoda kiszolgáltatott esélytelen lények vagyunk itt a földön a többi élőlénnyel szemben, akik túlélik a szelek viharát, a havat, az esőt. Mi az óriásira felfújt EGO-nkkal igazából életképtelenjei vagyunk a világnak. Vissza kell térnünk a földanyához, de ehhez el kell veszítenünk rengeteg olyan dolgot, ami az álbiztonságunkhoz, életképtelenségünkhöz kötődik. A valódi igazság az egyetlen új út a fejlődésben. A zsákutcáink végén egy kis ajtó, amin átléphetünk abba a világba, amiről egyelőre csak álmodunk, elképzeljük, mint spirituális artisták, de valójában még sosem léptünk át egy bizonyos küszöböt, ahol a valódi igazságot megtapasztalhattuk volna.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A rendezvényen hallhatjuk Bagdi Bella koncertjét, aki sokak kedvence. Velünk lesz Suresh Ji mester, aki meditációjával hangol át minket. Dr. Fajcsák Zsu előadást tart „a gluténmentes életmódról és a glikémiás index fontosságáról”. Talán már sokan megfeledkeztek arról, hogy 15 évvel ezelőtt ő volt, aki ebben a témában először publikált, tartott előadásokat Magyarországon, hogy az ő receptjei alapján készültek Magyarországon először gluténmentes ételek, sütemények, pékáruk. Dienes István/Dino, szintén nagyon sokak kedvence, ismerteti velünk, hogy milyen módon van benne az ősi vallásokban a szeretet energiája, mely nélkül semmi sem létezik. Jakab István előadásában – aminek címe: „Szeretet nélkül minden szív üres” -, áttekintjük azokat a módszereket, vallásokat, technikákat, amelyek nélkülözik ezt a csodát és ráébreszt bennünket arra, hogy bármelyik pillanatban elkezdhetjük használni ezt az Isteni adományt, a szeretetet, amivel egyek vagyunk a létezésben.

Előadóink többek között:

Bagdi Bella „Élőkoncert”

Bell Barbara „A Safe Laser már a szemnek is barátja”

Dienes István/Dino „Szeretet energiája a védákban”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Dr. Csicsor János „Az élő anyag teóriája, Dr. Szentgyörgyi Albert professzor nyomán”

Dr. Fajcsák Zsuzsanna „A gluténmentes életmódról és a glikémiás index fontosságáról”

Dr. Földes László és Jakab István közös előadása „Az életenergiát adó táplálékaink”-ról

Dr. Gelléri Julianna „Öntsünk tiszta vizet az alternatív tudományok poharába”

Dr. Oláh Zoltán a „Nefelejts” tabletta feltalálója

Dr. Pálus Attila „Mátrix Drops Computer – Kíváncsi Ön a jövőben rejlő lehetőségeire?”

Jakab István „Szeretet nélkül minden szív üres”

Kollár Anita  „A gluténmentes táplálkozás úttörői”

Suresh Ji mester „Áthangoló meditáció”

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (H-1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Jegyek elővételben a www.kombuchanap.hu weboldalon, vagy a rendezvény napján, a helyszínen vásárolhatók. A változtatás jogát fenntartjuk! (Jakab István egészség – be – fektető) (x)

FIGYELEM: nyerjen jegyeket a rendezvényre. Ehhez nem kell mást tennie, csak rákattintania a Váci Napló barátai facebook oldalunkra és megosztani, valamint lájkolni ezt a cikket, és egy bejegyzést hozzáfűzni. Szeptember 16-án, pénteken 12 órakor sorsolunk ki 3×2 darab jegyet! 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments