Váci gázszolgáltatóváltás: nincs különösebb teendő

gazego-es-kez-illusztracio-700A TIGÁZ egyetemes szolgáltatási engedélyének visszavonásakor a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a FŐGÁZ-t jelölte ki felhasználóinak ellátására. Ennek megfelelően október 1-jétől a TIGÁZ-zal kötött szerződések a törvény erejénél fogva megszűnnek, a FŐGÁZ-zal pedig létrejönnek – olvasható a városháza honlapján megjelent közleményben.

A szolgáltatóváltás miatt mérőcserére vagy más műszaki beavatkozásra nincs szűkség – az előrefizetős mérőket kivéve. Gázszivárgás esetén a helyi földgázelosztó telefonszámát kell hívni, amely megtalálható a számlák első oldalán.

A FŐGÁZ és a TIGÁZ minden teendőről értesítést küld, így arról is, ha a felhasználókat személyesen keresik fel. Értesítés nélkül jelentkezőket ne engedjenek be lakásukba, készpénzfizetés az ügyfeleknél
nem történik! – nyomatékosítják, hiszen előfordult már Vácott, hogy gázszerelőnek adták ki magukat bűnözők.

Kérik, kísérjék figyelemmel a további tájékoztatásokat. Az aktuális tudnivalókat megtalálhatják a cég weboldalán. A FŐGÁZ online ügyfélszolgálatán regisztrálni október 27-től lehet a kiküldött névre szóló levélben és majd a számlákon található azonosítókkal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

A szolgáltatóváltásra már korábban is felhívták a figyelmet. Tavaly augusztusban jelentették be, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) alkalmasnak találta a FŐGÁZ ajánlatát a TIGÁZ Zrt mintegy 1,2 millió fogyasztójának ellátására. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments