Sörfesztivál Nagymaroson, tökfesztivál Zebegényben

svab-sorfesztHa még nincsen programjuk szombat délutánra, akkor ajánlunk kettőt is: Nagymaroson a szép őszi időben igazi sváb sörfesztiválra, Zebegényben pedig Tökvilág Fesztiválra várják az érdeklődőket.

A tökfesztivál 11 órakor veszi kezdetét, de egész nap várja az érdeklődőket. A kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen most is sokféle „tökös” program lesz.

A színpadon először a váciak ismert utcazenészével találkozhatunk, fellép: Fodor János Fodi,aki ezúttal gyermekműsorral készült. Délben a Katáng zenekar adja a talp alá valót, majd a Zebegényi Zsudrik Néptánccsoport fellépését láthatja a nagyérdemű.

Délután kettőkor szintén váciaké lesz a színpad, a Váci Ifjúsági Fúvószenekar lép fel. Négy órakor Ilyés Szabó Anna mesemondó szórakoztatja a kicsiket, majd az Acoustic Tours Country Zenekar játszik 17.30órától. Végül este hétkor a Santa Fe Duó, majd a Vincent Vega zárja a sort.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Aki tök helyett sörre vágyik annak, a hagyományos nagymarosi sváb sörfesztivált ajánljuk. Itt 14.30-kor kezdődik a műsor a Dunakanyar Fúvósegyüttessel, majd folyamatosan zajlik a program a hajóállomásnál felállított sátorban. Fellép számos néptánccsoport, lesz igazi sramli zene a Szomori Vidám Fiúkkal, de megnézhetünk egy igazi sváb udvart is.

A szervező, Nagymarosi Német Nemzetiségi Önkormányzat gondolt a gyerekekre is: fajátékokkal, körhintával és gyermekfoglalkozásokkal várja a kicsiket is. A válogatott sörök, gasztronómiai ínyencségek sem hiányozhatnak a kínálatból. De helyben készült mustot is megkóstolhatják az érdeklődők. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments