Egy nap alatt két frontális ütközés Vác közelében

frontalis-utkozes-puspokszilagyon-700Frontálisan ütközött egy betonelemeket szállító tehergépkocsi és egy személyautó Csörögön a Gödöllői úton, a vasútállomás közelében csütörtökön. Ugyancsak frontális ütközés miatt történt baleset Püspökszilágyon ugyanazon a napon.

A csörögi baleset következtében mindkét jármű az árokba csapódott, a személygépkocsi az oldalára borult, a kamion a MÁV felsővezeték-tartó oszlopának is nekiütközött. A személygépkocsi sofőrje a roncsba szorult, őt a váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Központi Gyógyszertár Vác

A kiszabadított személy súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők helikopterrel kórházba szállították. A felsővezeték feszültségmentesítését és a baleseti helyszínelést követően a tűzoltók kamionmentő segítségével a nyerges vontatót az árokból kivontatták, a tulajdonosának átadták – tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől.

A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta, a forgalmat elterelte, valamint a vasúti közlekedés is szünetelt ez idő alatt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Frontálisan ütközött össze egy személyautó és egy mikrobusz a Püspökszilágy és Kisnémedi közötti úton, ugyancsak csütörtökön délelőtt (képünkön). Az ütközés következtében mindkét jármű sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt. (fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Vác HTP) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments