Budapesten csalt a férfi, a váci rendőrök keresik

budapesti-csalo-vaciak-keresik-300A váci nyomozók az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, aki ellen a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A fickó Budapesten követte el a bűncselekményt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. április 21-én 14 óra 47 perc körüli időben Budapesten, egy XIX. kerületi bevásárló központ parkolójában felajánlotta a sértettnek, hogy kedvezményesen tud részére műszaki cikkeket beszerezni.

Központi Gyógyszertár Vác

A csaló 265 ezer forintot kért az üzletért, azonban a sértett az ígért műszaki cikkeket nem kapta meg és a pénzét sem kapta vissza. Az ismeretlen tettesről a bűncselekmény helyszínén lévő biztonsági kamera felvételt készített.

A police.hu-n megjelent felhívás szerint az elkövető személyleírása: kb. 160 cm magas, kb. 60 év körüli, fehér bőrű, enyhén pocakos testalkatú férfi. Arca ápolt, vékony keretes szemüveget viselt, szakálla, illetve bajusza nem volt. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű nadrágot, fehér inget, sárga színű kabátot és egy sötét színű, oldalt a fülénél felhajtható sapkát viselt. Megjelenése megnyerő, kulturált, intelligens szimpatikus, jó benyomást keltő személy.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A váci nyomozók kérik, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy hívja a 061-236-28-83-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments