A váci nyomozók egy ellopott kerékpár tulaját keresik

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Sz. Attila 23 éves budapesti lakos ellen. Ha valakinek áprilisban Verőcén ellopták a biciklijét, figyelmesen olvassa el az alábbi sorokat.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított április 23-án 21 óra körüli időben Verőcén, a vasútállomás aluljárójában lévő kerékpártárolóból eltulajdonított egy lakattal lezárt, teleszkópos, férfi vázas mountain bike kerékpárt, majd a helyszínt elhagyta. A cselekményt a biztonsági kamera rögzítette.

A kamerafelvétel alapján a férfit azonosították és elfogták. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Attila a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az eltulajdonított kerékpár tulajdonosáról azonban nem áll rendelkezésre információ.

A váci nyomozók kérik, hogy aki a kerékpár tulajdonosáról, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy hívja munkaidőben a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments