Zsíroskenyér-partival nyitja a szeptembert a Credo-ház

zsíroskenyér-parti a Credo-házban-700Érdemes már most készülni szeptemberre, hiszen változatos programokat kínál az érdeklődőknek a Credo-ház. Mindjárt a hónap elején egy zsíroskenyér-partival indul a programsorozat. Lesz paprikás, hagymás, uborkás zsírosdeszka, tea, vörösbor – és egy jó társaság.

A klub immár évek óta működik, azoknak a száma, akik rendszeresen látogatják, húsz-harmincra tehető. Elsősorban őket várják szeptember 1-én 17 órakor csütörtökön a Credo-házba, de természetesen örülnek minden érdeklődőnek, hiszen éppen az a cél, hogy a hetente sorra kerülő programok minél több emberhez jussanak el.

Központi Gyógyszertár Vác

Szeptemberben pedig lesz bőven választási lehetőség. Sátori Lászlóné szervező a Váci Naplónak elmondta: a nyitóbuli után egy héttel, 8-án csütörtökön Teréz anyáról mutatnak be egy filmet, utána a beszélgetést Vanderlik Tamás vezeti. Rá egy hétre, 15-én csütörtökön pedig olaszországi utazásairól mesél és vetít képeket dr. Peukert Emőke, aki ezúttal római kalandozásait eleveníti fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megérkeztek az első kisgyermekek az új váci bölcsődébe

Szeptember 18. vasárnap igen mozgalmasnak ígérkezik, hiszen nyílt nap lesz a püspöki palotában. E napon a palota kertje és egyes termei vezetéssel megtekinthetők lesznek, a vezető: Cservenák Péter városvédő. Este pedig a Kulturális Örökségünk Napjai és az Ars Sacra országos rendezvénysorozat keretében 18 órakor palotakoncertre kerül sor, ezúttal Esik a nap címmel megzenésített dalok hangzanak el magyar költők verseiből az AMATILD együttes előadásában. A koncertre ingyenes belépők igényelhetők Sátori Lászlóné szervezőtől a 06-20/974-2458-as telefonszámon.

Szeptember 20-án kedden is lesz találkozó, e napon a 17:30-kor a Galamb utcai Oktatási Központban tartják a Katáng Klub foglalkozását, amelyre óvodásokat, kisiskolásokat várnak. A daltanításon, tánc- és hangszerbemutatón közreműködik Kaczur Csilla, Kas Bence, Farkas Péter és Missik Zoltán.

A hónap második felében még két érdekes programot érdemes előre felírni a határidő naplóba. Szeptember 22-én csütörtökön 18 órakor kezdődik „…az idők jelei…” Mt. 16/3 címmel a meghívásos kiállítás megnyitója. A tárlaton Feledy Balázs művészeti író értékeli a bemutatott anyagot, közreműködik Maczkó Mária népdalénekes. 27-én kedden A Föld: a végtelenség kertje címmel vetítettképes oratórium hangzik el a teremtett világról Toldi Éva tanár, újságíró előadásában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments