A hétvége a csípős ételeké és a régi autóké

Csípős_01A tanítás előtti utolsó meleg nyári hétvégén két érdekes programmal is várja a látogatókat a Dunakanyar. Sződliget régi, veterán autókat csodálhatunk meg, míg Nagymaroson a csípős ételeké lesz a főszerep a IV. Nagymarosi Csípős Fesztiválon és első Csípős Olimpián.

Augusztus 27-én, a már megszokott termelői piac mellett csípős különlegességekkel, versenyekkel és koncertekkel várják az érdeklődőket a szervezők Nagymaroson.A csípős fesztivál továbbra is a méltán híres piacra épül, de a megszokott piaci napoktól eltérően, kibővített helyszínen és hosszabb időtartamban, az estébe nyúlóan várja az ide látogatókat.

Központi Gyógyszertár Vác

A résztvevő helyszínek, illetve a piac árusai csípős fesztivál zászlókat kapnak, hogy felhívják a figyelmet csípős termékeikre. Lesz csípős fagyi, csípős péksütemény, csípős kürtőskalács, csípős sör, csípős lekvárok, sajtok, kolbászok és még sok más.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

További csípős programok: paprika szépségverseny, csípős evőverseny, csípős főzőverseny, tombola, közös csípős ebéd, chili termékkóstoló, és keresik a csípős fesztivál legerősebb emberét is.

vete3

Immár 12. alkalommal lesz lehetőségük a sződligetiek mellett az nagyközségbe látogató érdeklődő felnőtteknek és gyermekeknek, hogy tátott szájjal ámuldozzanak a Sződligeti Veteránautós és Motoros Találkozón felvonuló csodajárgányokon. Augusztus 28-án, vasárnap 9 órától a Duna-parton várnak mindenkit szeretettel a szervezők. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments