Vácott még nem fizethet postai csekket a Rossmannban

A Magyar Posta Zrt. a Rossmann Magyarország Kft.-vel együttműködve a gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálás érdekében csekkbefizető automatákat állít üzembe 25 drogériában. Vácott egyelőre nem tervezik ilyen berendezés telepítését – közölték a Váci Napló érdeklődésére.

A Magyar Posta célja, hogy klasszikus termékeit – így a csekket is – a kor követelményeinek és az ügyféligényeknek megfelelően modernizálja.  A folyamat következő lépése, hogy a Rossmann-nal együttműködve 25 drogériába csekkbefizető automatákat telepít, melyeken keresztül mind bankkártyával – kártyás vásárlási tranzakcióként –, mind pedig készpénzzel befizethetőek a csekkek.

Központi Gyógyszertár Vác

A telepítés folyamatos, várhatóan szeptember végére már mind a 25 kijelölt üzletben működnek az automaták. A váciak többsége a Nyugati pályaudvar mellett Budapesten, a VI. kerületben, a Váci út 1-3. alatti WestEndben lévő üzletben találkozhat ilyen berendezéssel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

A Magyar Posta tárgyalásokat folytat más kiskereskedelmi hálózattal is csekkbefizető automaták kihelyezésére. A kiskereskedelmi hálózatokban elhelyezett csekkbefizető automatáknál is használható a Posta Hűségkártya. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments