A vasútőrrel vitatkozott, szemetelt – keresik a váci rendőrök

Vasútőr fenyegetés-700A váci nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához. A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ugyanis eljárást folytat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett kísérletének elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi május 1-jén 20 óra 30 perc és 20 óra 38 perc közötti időben a váci vasútállomáson a váróteremben elkezdett ordítozni, ezért hangosbemondón felhívták a figyelmét arra, hogy viselkedjen megfelelően. Ezt követően a férfi elhagyta a várótermet, azonban a kiabálást nem hagyta abba.

Központi Gyógyszertár Vác

Több szemetet is eldobott, ami miatt a szolgálatot teljesítő vasútőr felszólította őt a cselekmény abbahagyására. Ekkor ökölbe szorított kézzel támadólag lépett fel, de nem ütötte meg.

Az ismeretlen tettesről az állomás biztonsági kamerái felvételt készítettek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A váci nyomozók kérik, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy hívja munkaidőben a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments