Az évad utolsó vendége: Gergely Ágnes író, költő

gergely agnes-1Május 20-án, pénteken 18 órakor Gergely Ágnes lesz a Váci Irodalmi Szalon vendége az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskolában. A 31 kötetes író, költő, műfordítót nem csak saját életpályájáról, hanem a NAGY kortársakról is kérdezi Matkovich Ilona az est házigazdája.

Jöjjenek el, és hagyják, hogy önöket is bűvkörébe vonja e kortárs költőóriás! Aki teheti, kérjük hozzon magával egy mesekönyvet, hogy a kicsiket is bevonhassuk a varázslatba: a felajánlott könyveket váci gyermekorvosi rendelőkbe juttatjuk el, hogy a várakozás perceit megkönnyítsük szülőnek és gyereknek egyaránt– kérik a szervezők.

Központi Gyógyszertár Vác

Aki ezen a napon mesekönyvvel érkezik a programra, és azt felajánlja a váci gyermekorvosi rendelők számára, egy tombola jegyet kap. Ha nem hoznak könyvet, de támogatni szeretnék ezt a nagyszerű kezdeményezést, 500 Ft-os áron vásárolhatnak tombolát a rendezvény helyszínén, valamint az Arcus Kiadónál, a Lyra Könyvesházban és az SBR-Cégcsoport (Rádi út 8.) irodájában. Akik a tombolajegyüket magukkal hozzák a rendezvényre, azok között három díjat sorsolnak ki a szervezők, és azt is elárulják majd, kik lesznek a következő évad vendégei. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments