Harmadszor szervezik meg a Fut a Keszi családi fesztivált

Fut a KesziÁprilis 10-én, vasárnap 3. alkalommal rendezik meg, a Fut a Keszit, Dunakeszi tömegsport futóversenyét Bíró György és BARÁTAI a város önkormányzatának felkérésére. A szervezők azt ígérik, hogy a vácihoz hasonlóan itt is egy jó hangulatú családbarát futóversenyt szerveznek.

Minden ok meg van a bizakodásra, hiszen tavaly a 2. Fut a Keszin az indulók többen voltak, mint a váci versenyeken (több mint 1300 versenyző). Nagy valószínűséggel az idén is komolyan veszik a felhívást, de a keszis futók és családok mellett remélhetőleg a váciak közül is sokan fognak eljönni ismét. Tavaly is sok díjat vehettek át váci futóbajnokok.

Központi Gyógyszertár Vác

A versenyen ezúttal is Dunakeszi város finanszírozza meg a nevezési díjakat, így a futók, a családok minden távon ingyenesen versenyezhetnek. A távok ezúttal is 2,5 („Kis Keszi”) és 5 km (Fut a Keszi) lesznek. A rövidebb táv itt is a buli futás, míg a hosszabbat mikrochippel a rajtszámon futják a versenyzők a dunakeszi reptér mezején. Az ovisok csoportonként 200 méteres versenyen futhatnak a szüleikkel, családtagokkal, az elmaradhatatlan héliumos lufikkal Bíró Gyurival a verseny szervezőjével.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

A dobogóra kerülő bajnokoknak ezúttal is a város biztosítja a díjakat és az érmeket. Az előnevezők közül sokaknak lesz lehetősége Fut a Keszi pólót nyerni.

A verseny a Dunakeszi reptéren lesz, ahol a polgárőrök őrzik a parkolókat, de ha valaki a tömegközlekedést választja, Dunakesziig kell csak elmennie, mert a versenyre ingyenes buszok viszik majd ki a versenyzőket.

Aki többet akar megtudni a rendezvényről, az keresse a www.visevac.hu és a www.futakeszi.hu honlapot, ahol az előnevezéssel megspórolhatja a vasárnap reggeli hosszas sorban állást.

Találkozunk Dunakeszin, mert ahogyan itt mondják, „Dunakeszi a mi városunk”. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments