Ancsányi Ivett lett a Dunakanyar Hangja

ANCSÁNYI IVETT ÉS WERNKE ÁDÁMIdén Ancsányi Ivett, 17 éves hódmezővásárhelyi lány lett a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny győztese! Az ország legrangosabb térségi tehetségkutatójának döntőjét ezúttal is Dunakeszin, a VOKE József Attila Művelődési Központ színháztermében rendezték meg. A versenyre ebben az évben is több, mint száz énekes jelentkezett, akik közül az öt tagú szakmai zsűri véleményezése alapján Ivett bizonyult a legjobbnak. 

A telt házas rendezvényt Dunakeszi polgármestere, Dióssi Csaba nyitotta meg, aki beszédében – a szervezők mellett – külön köszönetét fejezte ki azoknak a versenyzőknek, akik több száz kilométerről érkeztek a városba, hogy részt vegyenek a Dunakanyar Hangja versenyen.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ALL DOOR Kft főtámogatásával megvalósuló rendezvény résztvevőit a cég ügyvezető-igazgatója, Szabó Sándor is köszöntötte. Mint mondta, az elején kissé szkeptikusan állt a tehetségkutató verseny mellé, de a rendezvénysorozat bebizonyította számára, hogy nagyon is van létjogosultsága a Dunakanyar Hangja versenynek, nagyon boldog, hogy segíthette a magyarországi tehetségek felkutatását, és fantasztikusan érezte magát végig a verseny ideje alatt.

A döntő-finálé szokás szerint táncshow-val vette kezdetét. Ezúttal a Kalmár Eleonóra vezette dunakeszi KreaDance Tánciskola növendékei léptek színpadra, akik hatalmas sikert arattak. Ezt követően kilenc énekes produkcióját hallgathatta meg a közönség, majd egy rövid szünet után ismét egy dunakeszi tánciskola, a Selyem Fruzsina által vezetett Dream Factory Fitness tanítványainak fellépésével folytatódott a műsor. Az utolsó fellépő Dittmár Roland volt, aki egy nem mindennapi produkcióval kedveskedett a közönségnek és a zsűrinek.

A több, mint 4 órás gálaesten az előző évek nyertesei is felléptek, így Polgár László, Kováts Vera, Kádár-Szabó Bence, Huy Le Benji, Nagy Nóri, Fehér Lili, valamint az előző évi gyermek kategória győztese Molnár Alíz is énekeltek!

Az idei 5 tagú zsűriben helyet foglalt Lábas Viki, a népszerű Margaret Island zenekar énekesnője, Szolnoki Péter, a Bon Bon zenekar énekese, Kaszás Géza színművész, Farkas Pál zeneigazgató, karmester, valamint Toldi Tamás énekes, dalszövegíró.

A zsűri döntése alapján 2016-ban, a 7. Dunakanyar Hangja verseny győztese Ancsányi Ivett lett. Második helyen Horváth Krisztián, harmadik helyen pedig Fábián Nikolett végzett. Különdíjas énekes lett Sárközi Edina és Nárai Zoltán. A gyermek kategóriát ebben az évben a váci Magos Anna nyerte meg. Dunakeszi különdíjasa idén Szabados Alexandra lett, akinek Dióssi Csaba polgármester személyesen gratulált és nyújtott át egy szép ajándékcsomagot.

A Dunakanyar Hangja verseny idei fődíját, amely egy két személyes külföldi utazás Olaszországba, Velencébe, a váci TDM Travel Utazási Iroda ajánlotta fel. A nyertes továbbá profi hangstúdióban énekelhet fel egy dalt, amelyről videoklipet is forgatnak majd a Z Hang-és Fény Stúdió jóvoltából, de számos más értékes nyereményben is részesült a rendezvény támogatóinak köszönhetően, például a dunakeszi Part Cafe Étterem 30.000 forint költőpénzt nyújtott át a nyertesnek a velencei utazáshoz, valamint 10.000 forint értékű vacsorameghívást is ajándékozott.

A gyermek kategória győztesének a dunakeszi Kids Oasis ajánlott fel egy csodálatos wellness hétvégét az egész család számára, a Különdíjas énekes pedig a gödi Aphrodite Wellness Hotelben tölthet el másodmagával egy fantasztikus pihentető hétvégét.

A Dunakanyar Rendezvényiroda ezúton fejezi ki köszönetét minden támogatónak, hogy segítségükkel biztosították a rendezvény színvonalas megszervezését és lehetőséget adtak a fiatal tehetségek számára! (fotó: Mózes Bernadett)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments