Valentin napi íjásznap Verőcén

ÍjászversenyA Kisváci Szent Gellért Gyógyszertár Valentin napi íjásznapot hirdet. Február 14-én, vasárnap minden íjászt, íjászatot kedvelőt, Cupidót, és minden Bálintot szeretettel várnak a rendezvényre.

A rendezvényre hívják mindazokat, akik szívesen vesznek részt, egy családi, baráti keretek közt zajló 78 lövéses megmérettetésen. Akik az elmúlt alkalmakkor csatlakoztak hozzájuk, már tudják, hogy a terem 30 méter táv lövésére is alkalmas, így kihívást, jelent minden indulónak, még a csigás íjászoknak is.

Központi Gyógyszertár Vác

A verseny helyszíne: Verőce, Garam út 8. – Sportcsarnok; GPS koordináták: 47° 49′ 19.5″ N, 19° 2′ 22.1″ E

A megmérettetés jellege: 26 db 3D-s cél (célonként 3 lövés). A csigás íjjal lövők, ugyanezen célokra 2 lövést lőnek. A verseny célja, a nemes versengésben, baráti szellemben történő egyéni megmérettetés.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elismerés a Vác Városi Levéltárnak és a Madách Imre Művelődési Központnak

Kategóriák: minden kategóriát indítanak (tradi, longbow, V-reflex, HU, CU, CB, BB, CRB, OL).

Díjazás: minden kategória első három helyezettjét éremmel, és oklevéllel ismerünk el. A Kisváci Szent Gellért Gyógyszertár minden kategória győztesének egy vitamin csomagot ajándékoz. Azt a csigás íjászt, aki a legtöbb pontot lövi, egy polifoam vesszőfogóval ajándékozzák meg. A legtöbb pontot lövő V-reflex egy vadásztőrt kap ajándékba. A legügyesebb tradicionális kis íjász (18 éves korig) egy tarsolyt kap. A legrátermettebb tradicionális íjász (18-100 éves korig) egy tegezt kap elismerésként.

Program: 8 órától érkezés, nevezés, gyakorlás; 9:30 óra-  megnyitó (köszöntő, versenyszabályok ismertetése); 9:45-kor – versenykezdés; 17 óra díjkiosztó. A nap folyamán 1-szer 15 perc szünetet iktatunk be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

Részvételi díjak: mini – 8 éves kor alatt a részvétel ingyenes; gyerek – 8-14 év 1500 Ft/fő; ifi 14–18 év 2000 Ft/fő;  felnőtt – senior 18 év felett 3000 Ft/fő.

A rendezvényre előnevezés szükséges! Csak az első 100 fő nevezését tudják fogadni. Nevezés: Izsóf László: 06-20/962-1324; izsoflaszlo@dunaweb.hu, kerecsen.ijaszlaci@gmail.com

A verseny lebonyolítója a Célpont–2010 Kft. A rendezvénnyel kapcsolatos kiírásokat és mindenkori információkat a www.ijaszlaci.hu oldalon találnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments