Kijelölték a váci általános iskolák felvételi körzethatárait

kisiskolások-700A Pest Megyei Kormányhivatal köznevelési ágazati irányítási jogkörében eljárva a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (8) bekezdésben, valamint a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 24. § (1) bekezdésben foglalt felhatalmazás alapján kijelölte a Pest megye közigazgatási területén működő, állami feladatot ellátó, kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait – értesítette a várost Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

A dokumentum mellékletében iskolánként pontosan kijelöli a körzeteket. Érdekesség, hogy a csörögi gyermekeket a Földváry, a Petőfi és a Radnóti iskolákban fogadják, míg a Karolina Katolikus Általános Iskola a város egész területéről várja a jelentkezőket. A beiskolázási körzetbeosztás utcákra lebontva itt tekinthető meg.

Központi Gyógyszertár Vác

Közzétették a Váci Tankerület pedagógiai szakszolgálatának ellátási körzetét is, amely gyakorlatilag a váci járásban lévő településekkel egyezik meg. A szakszolgálat ügyviteli központja a Naszály út 29. szám alatt van, míg tagintézménye a Március 15. tér 6. szám alatt található. Az ellátási területhez tartozó falvak és városok listája itt nézhető meg. (Váci Napló – képünk illusztráció) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments