Útdíj 2016: január 31., vasárnap a határidő

útdíj-táblaA 2016-os évre vonatkozó éves országos jogosultságot és a megyei matricákat január 1-jén nulla órától lehetett már megváltani, de annak nem kellett sietnie, akinek 2015-ös országos éves vagy megyei e-matricája volt, mert ezek január 31-éig érvényesek. Most azonban már nekik is figyelniük kell, hiszen vasárnap lejár a határidő. Váciak figyelem: az M2-es autóútra továbbra is szükséges útdíj fizetése.

Az útdíjfizetési szolgáltató az MTI-t arról tájékoztatta korábban, hogy folyamatban van a megyei matricák bevezetése óta eltelt időszak gyakorlati tapasztalatainak áttekintése, a felülvizsgálat várhatóan nem érinti majd az e-matricás rendszerben alkalmazott díjszinteket, díjkategóriákat.

Központi Gyógyszertár Vác

Az e-matricákat meg lehet vásárolni az interneten, mobilról SMS-ben vagy applikációval, személyesen a szolgáltató ügyfélszolgálati irodáiban, illetve a viszonteladóknál, például a benzinkutakon is. Nagyobb flották esetében csoportos megrendelésre is van lehetőség.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

A díjkategóriák a forgalmi engedélyben szereplő hatósági bejegyzések alapján állapíthatók meg. Az e-matricát minden esetben előre, a díjköteles szakaszra való felhajtás előtt kell megváltani, a matrica akár néhány perccel későbbi megvásárlása is jogosulatlan úthasználatot jelent. Az ellenőrző kamerák az autókról rendszám alapján azonnal megállapítják, rendelkeznek-e érvényes e-matricával. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments