Újra cyclecross a Ligetben

ccyclecrossSikert aratott kerékpáros berkekben a tavaly megrendezett I. Váci Cyclecross Bajnokság. A verseny rendezői akkor azt mondták, hogy hagyományteremtő szándékkal fogtak bele a verseny megrendezésébe s ígérték, lesz folytatás, így 2016. február 6-án újból átalakul a Liget CROSSLIGET-té.

A versenyzők ismét négy korcsoportban mérhetik össze erejüket, fiúk-lányok vegyesen. A pálya nyomvonalában kisebb változás történt, mellyel még izgalmasabbá, látványosabbá válik majd a verseny. A rendezvény 10.15-kor a legfiatalabb korcsoport rajtjával veszi kezdetét.

Központi Gyógyszertár Vác

A rendezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a versenyre, ugyanakkor megértését kérik mindazoknak, akiknek a szalagokkal kijelölt versenypálya kellemetlenségeket okoz megszokott szombati sétájuk, kutyasétáltatásuk közben. Természetesen a Liget nem lesz lezárva, ezért a versenyzők testi épségének védelmében és a verseny zavartalan lebonyolítása érdekében felhívják és kérik a fokozott figyelmet séta, kutyasétáltatás közben!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Azok a bátor vállalkozók, akik szeretnének indulni a versenyen, a www.vacicyclecross.hu oldalon nevezhetnek február 1-ig. Nincs kerékpár megkötés, egy kötelező dolog van, mely megléte nélkül nem lehet indulni a versenyen: a bukósisak. Tehát mindenki, akinek van egy bukója és egy bringája, nyeregbe fel! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments