Csak három napon hajthatsz át a mélygarázs feletti területen

behjatnai tilos tábla a mélygarázsnál-250Feltehetően a jövő csütörtöki, január 21-i képviselőtestületi ülés napirendjén is szerepel majd a behajtási engedélyekkel kapcsolatos előterjesztés. Az előkészítés során a gazdasági – városüzemeltetési és vagyongazdálkodási bizottság arról döntött, hogy ésszerűsítik a szabályokat, lehetővé téve, hogy azok az üzletek, amelyeknek sok beszállítójuk van, kedvező megoldást találjanak a bejhajtási engedélyek kiváltására.

Az ülésen az is elhangzott, hogy továbbra is 30 ezer forintos büntetéssel sújtják azokat, akik nem veszik figyelembe a behajtani tilos táblákat. Az ellenőrzést a közterület-felügyelők és a rendőrség végzi, illetve a térfigyelő kamerák adatai alapján is el lehet indítani a szabálysértési eljárást.

Központi Gyógyszertár Vác

A testület elé kerülő anyagban újdonság lesz, hogy ha valaki a bejhajtási engedély birtokában, de az azon szereplőtől eltérő rendszámú autóval hajt be a lezárt területre, akkor legkésőbb még az nap a változást e-mailen jelezheti. Ily módon elkerülheti a büntetést.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Továbbra is érvényes, hogy piacnapokon – kedden és pénteken -, illetve szombaton autóval át lehet hajtani a mélygarázs feletti területen, más napokon a behajtani tilos – kivéve engedéllyel tábla az irányadó. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments