Meg akarta erőszakolni a magányos nőt, a rendőrök elfogták

sétáló nő az erődbenA Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 24 éves román állampolgárságú B. Attila ellen. A férfi néhány hete az erdőben rátámadt egy nőre, akit meg akart erőszakolni.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi november 1-jén 16 óra körüli időben váratlanul megtámadta a Kemence és Diósjenő közötti erdős területen sétáló sértettet, akinek szexuális aktus létesítésére irányuló kijelentéseket tett. Az 58 éves nő ellenállt, ezért B. Attila a földre lökte és fojtogatni kezdte. A gyanúsítottat a cselekmény elkövetése közben két turista megzavarta, ezért elmenekült a helyszínről.

Központi Gyógyszertár Vác

A sértett november 5-én tett feljelentést, melyet követően a verőcei rendőrök – a beszerzett adatok eredményeként – másnap 11 óra körüli időben a 24 éves férfit a bűncselekmény helyszínén elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság B. Attilát  november 8-án előzetes letartóztatásba helyezte – írja a police.hu.

A Váci Rendőrkapitányság a férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments