Januártól 114 tévécsatorna lesz a váci családi csomagban

tévénézés távkapcsolóFolyamatos mozgásban van a tévés piac, s ennek hatásait a Váci Kábeltelevízió Kft előfizetői is szinte nap mint nap érzékelik. Ezekben a napokban is, amikor azt tapasztalhatják, hogy egyre több csatorna nézhető szabadon. A nagy ugrás azonban január elején következik majd be, amikor a korábbinál sokkal több programból válogathatnak már azok is, akik csak az alapcsomagra fizetnek elő – mondja Pintér Zoltán ügyvezető igazgató.

A cég szolgáltatási filozófiája nagyjából azonos volt az országban működő többi, hasonló szolgáltatóéval: alapszinten egy széles, a család minden tagjának igényeit kielégítő kínálat, amelyhez különböző tematikus kiscsomagokat lehetett kiegészítésként vásárolni. Ám mivel a váciak a szolgáltatási terület nagyságát tekintve is a kisebbek közé tartoznak, általában csak keményebb és hosszas tárgyalások után tudtak megegyezni a csatornatulajdonosokkal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Központi Gyógyszertár Vác

Ezen változtattak most azzal, hogy gyakorlatilag bérbe adták a kábeltévé üzletágukat az I-TV Digitális Zrt-nek, amely számos kisebb-nagyobb kábeltévé szolgáltatót tömörít, jelenleg 380 településen nyújt a kábeltelevízió szolgáltatást, és így már jelentős súllyal vehet részt a tárgyalásokon.

A leglátványosabb változás abban lesz, hogy az alapcsomagban eddig nézhető 60 csatorna helyett most 114-et kapnak majd az előfizetők. Ráadásul ezek között nagyon sok – szám szerint 23 – HD adást is találunk, amelyek egyre nézettebbek, hiszen az otthonokban egyre több az új, kiváló minőségű képet nyújtó készülék.

A változasásokkal kapcsolatos további információk a Váci Napló szerdán megjelenő karácsonyi számában olvashatók! E számunkkal adjuk át olvasóinknak az ilyenkor megszokott 2016-os naptárunkat is! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments