Előzetesben a romantikus, rendszámos váci MacGyver

rendőrautóA váci férfit a szíve vitte Komáromba, de egy idős asszonynak feltűnt, hogy egy órán belül új rendszáma lett az autójának…a kocsiban símaszk, kesztyű, és betöréshez való szerszámok voltak, a férfi múltjában pedig minimum egy tatai betörés. A rendszámát amúgy szigszalaggal alakította át.

A Tatabányai Járásbíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte azt a 36 éves váci férfit, akit november 11-én fogtak el a komáromi rendőrök állampolgári bejelentés alapján. S. A. ellen a Komáromi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette, a Tatai Rendőrkapitányság pedig lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Központi Gyógyszertár Vác

A férfi azt mondta, volt barátnője komáromi és nosztalgiázni érkezett a városba. A rendszámát meg azért ragasztotta át szigszalaggal, hogy volt kedvese családja ne szúrja őt ki. Cserébe egy idős asszony észrevette őt – írja a kemma.hu.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi az elmúlt hetekben többször is járt Komárom-Esztergom megyében: október 30-án biztosan, a gyanú szerint ugyanis aznap ő tört be egy tatai családi házba, ahonnan készpénzt, valamint arany ékszereket tulajdonított el. A rendőrség emellett vizsgálja, hogy a gyanúsított követett-e el más bűncselekményt is a megyében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments