Hat órás futás Velencén, egyéni csúccsal

Czombos PéterMég szeptember 17-én rendezték meg Velencén az OptaVita Ultrafutó Kupa soron következő állomását, ahol 100 kilométeres, 6, 4 és 2 órás számokban rendeztek versenyt. A versenypálya a Vizi-várból induló és érkező 5 kilométeres kör volt, ami főleg a kerékpárúton vezetett. A népes mezőnyben ott volt a VISE színeiben induló Czombos Péter is, aki a 6 órás versenyszámban állt rajthoz.

A felkészülés ideje alatt a 65 kilométer volt a cél, de sajnos két héttel a verseny előtt Péter sérülést szenvedett bal térdére. Így még a rajtnál is kétséges volt, hogy végig bírja-e majd a lába, a nem kis megpróbáltatást. Egészen a 7. körig (35 kilométerig) rendben is ment minden, onnan viszont már, nem csak a távot hanem a fájdalmakat is le kellett küzdenie.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Központi Gyógyszertár Vác

Az utolsó két körben már némi séta is vegyült a futásba, makacsul fájó térdei miatt, de egy percre sem merült fel benne a feladás lehetősége.

Kitartása egyéni csúcsot jelentő 58,2 kilométert eredményezett, amellyel az 5. helyezést is elcsípte.
Most egy rövidebb pihenés, regenerálódás következik, majd pedig jön a téli alapozási időszak, mert tervek jövőre is vannak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments