Ismeretlen ékszertolvajt keresnek a váci rendőrök

ékszer1-vágottA Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A váci rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2015. augusztus 24-én 15 óra 50 perc és 16 óra 10 perc közötti időben egy váci áruház ékszerüzletében, az eladó figyelmét elterelve eltulajdonított egy 20,5 gramm súlyú arany, ún. „király karkötőt”.

Az ismeretlen nő hosszasan beszéltette az eladót, valamint a vele lévő 7 év körüli kisfiú és egy 8 év körüli kislány ki-be szaladgált az üzletből, ezzel is elvonva az eladó figyelmét.

Központi Gyógyszertár Vác

Ezt kihasználva a nő a táskájába rejtette az ékszert – melynek értéke közel 350 ezer forint -, majd a helyszínről elsétált.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Az ismeretlen nő 30-35 éves, kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, szőke, melírozott, vállig érő, egyenes hajat viselt, jól szituált, dekoratív megjelenésű. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín, ejtett vállú, rövid ujjas felsőt és farmer rövidnadrágot viselt.

Kérik, hogy aki az ismeretlen tettes kilétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezi, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy munkaidőben hívja a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments