Szurkolj a pályán, vagy nézd a tévében a váciak meccsét!

labdarúgásNem valami jól kezdte az NB II-ben a szereplését a Vác FC. A bajnokság első három meccsét – kettőt idegenben, egyet idehaza -, ha nagy küzdelemben is, de elvesztette. A jövő hétvégén újabb kemény falat áll a csapat előtt: a nagy hírű zalaegerszegiek lépnek pályára Vácott.

A mérkőzést eredetileg szombaton rendezték volna, a hivatalos kiírás szerint 17 óra 30-kor hangzott volna el a kezdő sípszó a ligeti stadionban. A szurkolók azonban néhány órája arról értesülhettek, hogy a meccset vasárnap rendezik meg, a kezdési időpont pedig 16:30-ra módosult.

Ezen a hétvégén a Vác Balmazújvárosban lép pályára.

Központi Gyógyszertár Vác

A változás okáról a klub Facebook oldaláról kaptunk információt.

„Az MLSZ Versenybizottságának határozata szerint: a 2015. augusztus 29-én (szombat) 17:30 órára kisorsolt Vác FC Kft – ZTE FC Zrt Merkantil Bank Liga NB II osztályú férfi, felnőtt, nagypályás labdarúgó bajnokság bajnoki mérkőzésének kezdési időpontját – a tévé a mérkőzést közvetítésre jelölte ki – módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2015. augusztus 30. (vasárnap) 16.30 óra.”

A meccset a nemrég indult M4 csatorna közvetíti. A játékosok nagyon fogadkoznak, hogy ezen a mérkőzésen apait-anyait beleadnak és a végén győztesen hagyják el a pályát. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments