Két váci csapat is helytállt az elsősegélynyújtók versenyén

Vöröskereszt logó-250Rég nem tapasztalt eredménnyel szerepeltek a Pest megyei csapatok a 44. Felmenő Rendszerű Országos Elsősegélynyújtó Versenyen. A három korosztályban megméretett, ötfős csapataink egy első, egy második és egy ötödik helyezést „zsebelhettek be” a vetélkedőn, köztük két váci van.

Május 30-án az ország legjobb elsősegélynyújtói Pécs belvárosában mérték össze tudásukat. A 20 állomásos körpályán kiemelkedő eredménnyel szerepeltek Pest megyei csapataink. A 260 versenyző között megmutathatták, hogy nem érdemtelenül vitték el a megyei forduló aranyérmeit.

Az eredményeikről:

» felnőtt kategóriában 1. helyezést ért el a szentendrei Templomdomb Devils csapat.
» gyermek kategóriában 2. helyezést ért el a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola,
» ifjúsági kategóriában pedig  5. helyezett lett a váci Selye János Humán Szakközépiskola FORTES FORTUNA ADIVVAT csapata,

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elismerés a Vác Városi Levéltárnak és a Madách Imre Művelődési Központnak

Nagyon büszkék vagyunk csapataink eredményes helytállására, felkészültségére – olvasható a megyei szervezet közleményében. „Külön köszönettel tartozunk a felkészítőknek a csapatok támogatásáért, oktatásáért, mentorálásáért. Bízunk abban, hogy csecsemőgondozó csapataink hasonlóan kiemelkedő eredménnyel fognak szerepelni a 20. Felmenő Rendszerű Országos Csecsemőgondozási Vetélkedőn, melynek Budapest ad otthont szombaton, 2015. június 6-án” – írják . (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments