Március 25-től ismét módosul a vonatok menetrendje

MÁV logóMárcius 25-étől április 26-áig a 70-es, Budapest-Szob vonalon valamennyi vonat módosított menetrend szerint közlekedik.

Az IHO szakmai oldal információi szerint a csatlakozások biztosítása érdekében egyes zónázó vonatok Vác-Alsóváros megállóhelyen megállnak, menetrendi időadataik eltérnek a többi zónázó vonat menetrendi adataitól.

A 71-es számú, Budapest-Nyugati–Vácrátót–Vác vasútvonalon a Vác-Alsóváros és Vác közötti vasúti pályát az átépítési munkák miatt lezárják a vonatközlekedés elől.

A meghirdetett viszonylatokban a vonatok helyett Vácrátót/Vác-Alsóváros–Vác Galcsek utca Volánbusz megállóhely/Kisvác Volánbusz megállóhely között vonatpótló autóbuszok közlekednek majd.

A 75-ös számú, Vác–Diósjenő–Balassagyarmat vasútvonalon március 25-étől április 17-éig Vác és Diósjenő között pályakarbantartási munkák miatt az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják. Az autóbuszok útvonala: Vác, Galcsek utca autóbuszmegálló és Diósjenő vasútállomás, valamint Vác, Galcsek utca autóbuszmegálló és Magyarkút-Irmaforrás. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments