Halálos baleset Csörögben: autó vonattal ütközött

csörögi baleset-700

Egy személygépkocsi és egy vonat ütközött össze Csörögben, a Komáromi úti vasúti átjáróban február 13-án pénteken 10 óra 45 perc körüli időben. A baleset során a gépkocsi vezetője meghalt, utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszíni szemlét a vasúti átjáró lezárása mellett a váci rendőrök végezték. A rendőrség a forgalmat a Komáromi útról a Kossuth Lajos utcán keresztül a Gödöllői útra terelte.

Sajtójelentések szerint az autó vezetője, egy 64 éves csörögi nő a balesetben azonnal meghalt. Az autó eleje teljesen összeroncsolódott, és még a fénysorompót is kidöntötte. Pedig az ütközés előtt még működött a berendezés, erről a helyszínelők is meggyőződtek írja például az RTL honlapja.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása szerint a Komárom utcai átjárónál áthaladó személyvonat félrelökte a síneken áthajtó autót, majd még körülbelül 50 métert ment, mire meg tudott állni. A kocsit vezető idős nőt a mentők emelték ki a roncsból, próbálták az állapotát stabilizálni, de a nő elhunyt. Az autó másik utasát, egy középkorú férfit a helyszínen ápolták, majd kórházba szállították. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments