Az éjszaka havazott Vácott, újabb hóesésre számíthatunk

időjárásAz éjszaka havazott Vác térségében, fehér lepel takarja a Naszályt is. Az előrejelzések szerint a hét további napjaiban újabb csapadékra számíthatunk térségünkben, de nem lesz nagyon hideg.

Az Időkép adatai szerint szerdán ismét csapadékosabbra fordul az idő: az északi, az északnyugati, a nyugati, majd az északkeleti tájakon is havazás, máshol havas eső, eső valószínű. A nyugati és az északi tájakon élénk, erős lehet a szél. Nappal 0 és +5°C között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön eleinte helyenként, majd délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk csapadékra. Nyugaton és északon hó, másutt inkább havas eső, eső eshet, reggel délnyugaton ónos eső is lehet. A minimumok -8, +1, a maximumok -2, +5 fok között alakulnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Pénteken nyugat felől egyre többfelé válthat át az eső, havas eső havazásba, többfelé jelentős mennyiségű csapadék várható. Reggel nyugaton, délnyugaton ónos eső sem kizárt. A többfelé viharos szélben nappal 0-5°C várható.

Szombaton még többfelé várható havazás, keleten, délkeleten havas eső, eső is előfordulhat. Vasárnap hózápor, kisebb havazás szintén kialakulhat. Napközben többfelé fagypont alatt marad a hőmérséklet a szeles időben. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments