Vannak még emberek, akik hisznek a szeretet erejében

ölelésKicsi a csapat, de nagyon lelkes. Vácon havonta találkoznak, és dolgozzák fel a program újabb és újabb „leckéit”. Boldognak lenni nem is olyan nehéz, a jóság jót vonz – mondják. Van, aki kimaradt, de a többség kitartó: tényleg úgy érzi, hogy jobb vele a világ!

Önkéntesként csatlakozott a Jobb veled a világ mozgalomhoz Vastag Józsefné, Márti, akivel a váci csoportról beszélgettünk. Az érdeklődők havonta a Csillag panzióban találkoznak, rendszeresen tíz-tizenöten jönnek össze.

– Augusztusban, a program indulásakor csatlakoztam a kezdeményezéshez. Nagyon megfogott, amit megtudtam Bagdi Belláról és az egész ügyről. Úgy éreztem, nekem is ott a helyem. Részt vettem egy egynapos felkészítő tréningen, innentől én vezetem le a találkozókat Vácon, bár ugyanolyan tag vagyok, mint bárki más – mondta Márti.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

– Irtózatosan rohanunk ebben a világban, a legtöbbször elsuhanunk az apró örömök mellett. Ha észre is vesszük, csak egy pillanat, ami kevés ahhoz, hogy élvezhessük is a jó hatásukat. Mondok egy példát. Nekem két lányom van és ez már nagy öröm számomra. De az is egy kellemes pillanat, ha elkészítek egy jó kakaót és szép lassan elkortyolgatom. Hányan vannak, akik ezt észre sem veszik?

A legközelebbi összejövetel január 30-án lesz 17 órakor a Csillag panzióban. A részvétel semmilyen elkötelezettséggel nem jár és bármikor be lehet kapcsolódni a közösség életébe.

A teljes riport a Váci Napló január 23-i pénteki számában olvasható teljes terjedelmében.

Ez egy motivációs videó, amely nem tartozik szorosan a témához, de figyelmeztet minket:
az idő múlik!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments