Olvasta a körözést, jelentkezett, megvannak a tolvajok

lopás a DM-ben2-250Két ismeretlen nőt keresett a Váci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya, tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatott szabálysértési előkészítő eljárásában.

Mint a Váci Napló január 9-én megírta, egy nap alatt kétszer loptak illatszert Vácon az elkövetők. Két ismeretlen nő 2014. október 21-én 10 óra körüli időben a Deres utca 2. szám alatt lévő Family Center DM áruházában vásárlást színlelve bement az üzletbe, ahol néhány percet tartózkodtak. Távozásuk során felmutatták a kosarukat, majd közölték, hogy nem vettek semmit.

Facebook - kövess minketAz üzlet dolgozói visszanézték a két hölgy mozgását az üzletben, melyen észlelték, hogy amíg az egyik elkövető különböző illatszereket tesz a táskájába, addig a másik figyeléssel fedezte őt.

Ugyanezen a napon a két ismeretlen hölgy 17 óra 45 perc körüli időben visszatért az üzletbe, ahol már a dolgozók figyelték őket. Az egyik elkövető ismét illatszert tett a táskájába, ezért megpróbálták őt feltartóztatni, azonban mindkettőjüknek sikerült elmenekülni az üzletből. Mindkét cselekményt az üzlet biztonsági kamerái rögzítették.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A január 9-én közzétett sajtófelhívás alapján rövid időn belül, január 12-én jelentkezett egy állampolgár, aki az egyik elkövetőt felismerte. Ezt követően az eljárás alá vont személy a meghallgatásán terhelő vallomást tett a társára is, így a figyelő szerepét betöltő tettestárs meghallgatását követően az előkészítő rendőri csoport sikeres felderítéssel adhatja át az ügyet a Váci Járásbíróságnak. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments