Farkas Pál karmester nagysikerű turnéval kezdte az új évet

Farkas PálFarkas Pál egy nagyszabású Johann Strauss gálasorozat karmestereként szerepelt Németország nyolc nagyvárosában.

Farkas Pál, a Váci Szimfonikus Zenekar vezető-karmestere a Budapesti Operettszínházban vezényelt adventi hangversenyek után Németország nagyvárosaiban a “Die Wiener Festival Operette” vendégkarmestereként nagyszabású Johann Strauss újévi gálakoncertet dirigált. Az ötven fős látványos produkció, amely énekesekből, táncosokból és zenekarból tevődött össze, nyolc német nagyváros operaházában és koncerttermében aratott óriási sikert.

A gálán Johann Strauss: A Denevér, a Cigánybáró és az Egy éj Velencében című operettjeinek részletei, valamint népszerű keringők, polkák hangzottak el. A csodálatos akusztikájú, 1500-2000 fős koncerttermek igazi zenei élményt adtak úgy a hallgatóságnak, mint az előadóművészeknek.

Az újévi koncertek sorozata folytatódott idehaza és Felvidéken. Vácott 2015. január 15-én a Madách Imre Művelődési Központban találkozhatott a közönség Farkas Pállal és a Váci Szimfonikus Zenekarral! ♦

Mindjárt itt a félévi bizonyítvány, nevetünk vagy sírunk rajta?
Népkonyha nyílik baptista támogatással Sződön hétfőn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..