Váciaknak: Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora!

Dunakanyar Színház logójaHatalmas sikerrel mutatták be két hete Vácott Olt Tamás új darabját, A minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora című bohózatot. A teltházas premieren a közönség vastapssal fogadta a produkciót.

Aki lemaradt az ősbemutatóról, most szombaton – ha kap még jegyet – pótolhatja. A Váci Dunakanyar Színház ugyanis 15 órától ismét bemutatja a remek darabot, amelyben emlékezetes alakításokat láthatunk nagyon tehetséges fiatal színészektől. A pénztár  hétköznapokon 15–től 20 óráig, szombaton 10–től 13 óráig tart nyitva.

Viktor: Mohai Tamás
Dorka: Legerszki Krisztina
Brúnó: Schlanger András
Borcsa: Sárközi-Nagy Ilona
Lackó: Bakos-Kiss Gábor/ Szakál Miklós
Nyomozó: Vándor Éva

A darab, egy fiatal író, Viktor viharos szakításával veszi kezdetét. Ez már ki tudja hányadik és ki tudja hányadik viharos. Gyökeres változást vett életében új társa a hozzászegődött bassett hound, Brúnó. Az együttélési normákról alapvetően mást gondoló Brúnó és gazdája egy sor kalamajkába keveredik, s közben a különös véletlen folytán Viktor találkozik egy régi osztálytársával, a házasságában a boldogság hajdani ígéretét kereső Dorkával. Vitathatatlanul izzani kezd közöttük a levegő…

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

A bemutatóról a VácMyLife stábja készített érdekes filmriportot.

Egy igazi fiatalos romantikus komédia kerekedik a történetből, semmi esetre sem csak fiataloknak – ajánlja az érdeklődők figyelmébe az előadást a színház. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments